La aproape 50 de ani, Penelope Cruz a renunțat la inhibiții și s-a transformat într-o domnișoară rebelă. Cum a pozat câștigătoarea de Oscar


Luna viitoare, Penelope Cruz împlinește 50 de ani. Actrița de origine spaniolă pare că sfidează îmbătrânirea, judecând după cel mai recent pictorial în care apare. Are o siluetă de invidiat și un ten perfect.


Penelope Cruz a pozat pentru V Magazine, reușind să atragă atenția tuturor cu look-ul ei tineresc. Pare o puștoaică rebelă în ținuta alcătuită din pantaloni scurți, bluză cu decolteu adânc, șapcă și cizme până la genunchi.

Actrița a oferit și un interviu pentru revista menționată. Într-o conversație cu Dua Lipa, vedeta vorbește despre visul ei de a deveni o actriță celebră, care s-a manifestat în copilărie.

„În cariera mea, [visatul] a fost cel mai mare motor, pentru că nu cunoșteam oameni care să-și poată câștiga existența din ceva legat de arte în general”, explică ea. De asemenea, părinții mei nu cunoșteau pe nimeni. Parcă era un vis prea mare. Faptul că acum îmi câștig existența din asta înseamnă foarte mult pentru mine. Sunt recunoscătoare pentru toți oamenii care mi-au oferit oportunități. (...)Când eram o fetiță, mă rugam să pot să joc. Spuneam: Te rog, Doamne, lasă-mă să fac asta suficient de bine, astfel încât să pot trăi din asta. Tot ceea ce s-a întâmplat în cariera mea este ca un plus pe care nu l-am cerut niciodată (nr. premii, recunoaștere la nivel mondial). Nu îmi puteam permite să visez la asta”, spune Penelope Cruz în noul număr de primăvară 2024 al revistei V Magazine.


Penelope Cruz este căsătorită cu actorul Javier Barden din 2010. Ei au împreună doi copii, fiul Leo, de 13 ani, și fiica Luna, de 10 ani. Actorii preferă să-i țină departe de lumina reflectoarelor. 

A devenit prima actriţă spaniolă care a câştigat un Premiu Oscar (2009), la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru interpretarea personajului în filmul ”Vicky Cristina Barcelona” (2008), rol pentru care a primit şi un premiu BAFTA (2009), potrivit imdb.com. A fost nominalizată la Oscar în 2007 pentru rolul din ”Volver” (2006).

Cea de-a 96-a ceremonie a Premiilor Oscar 2024 va avea loc anul acesta pe 10 martie, la Los Angeles. Gala de decernare a Premiilor Oscar 2024 va fi transmisă în direct, de la ora 1 dimineața, pe VOYO, singura platformă online din România unde acest eveniment poate fi urmărit integral.

  • La aproape 50 de ani, Penelope Cruz a renunțat la inhibiții și s-a transformat într-o domnișoară rebelă. Cum a pozat câștigătoarea de Oscar

related posts

Modifică setările cookies