La scurt timp după divorț, fosta soție a lui Kevin Costner s-a cuplat cu un prieten al actorului: „E ceva ce o face fericită pe Christine!”


Kevin Costner și Christine Baumgartner au divorțat în urmă cu câteva luni după 18 ani de mariaj. Starul din „Bodyguard” a fost părăsit de soția mai tânără, care a acuzat neînțelegeri ireconciabiale în actele depuse la proces. 


Separarea celor doi s-a făcut cu scandal, iar Costner s-a plâns că nevasta a refuzat să părăsească căminul conjugal deși a intentat divorț. 

Conform prevederilor contractului prenupțial semnat de cei doi, ea ar fi trebuit să părăsească domiciliul conjugal, în cazul unui divorț, în termen de 30 de zile de la depunerea actelor. Până la urmă, fostul model a fost evacuat din casă în urma unui ordin judecătoresc.

Kevin Costner, pe care îl puteți vedea pe VOYO în serialul Yellowstone, are o avere estimată la 250 de milioane de dolari.

Chiar dacă a fost nevoită să renunțe la vila impresionantă în care locuia alături de actor și cei trei copiii ai lor, Christine a obținut în instanță o pensie alimentară frumușică. 

Mai mult, vedeta pare să-și fi găsit rapid fericirea în brațele unui nou bărbat. Potrivit People, Christine s-a cuplat cu afaceristul Josh Connor, care este și bun prieten al lui fostului ei soț.

Relația celor doi ar fi început în urmă cu câteva luni

Afaceristul Josh Connor, un prieten și fost vecin al cuplului, acum divorțat, se întâlnește cu Christine „de când s-a despărțit de Kevin", a declarat în exclusivitate pentru PEOPLE un prieten al lui fostei neveste a lui Costner.

„Josh a fost inițial doar un prieten”, a adăugat sursa.

„Lui Christine îi place să petreacă timp cu el. Josh este un tată divorțat și înțelege prin ce a trecut ea. Amândoi iubesc oceanul și viața pe plajă. Este ceva care o face fericită pe Christine”, a mai spus sursa.

În iulie 2023, la doar câteva luni după ce Christine a depus actele de divorț, vedeta a fost surprinsă la plajă în compania afaceristului. Cei doi nu au confirmat însă relația.  (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Kevin Costner, 7 copii din trei relații

Starul hollywodian are 7 copii, rezultați din relațiile cu trei femei. În 1978, actorul s-a căsătorit cu colega lui de facultate Cindy Silva. Au făcut trei copii și au divorțat după 16 ani de căsncie.

După divorțul de Cindy, Costner a avut o relație scurtă cu Bridget Rooney, alături de care are un fiu.

În septembrie 2004 s-a căsătorit cu Christine Baumgartner, cu care mai are trei copii. 

Kevin Costner povestea în urmă cu câțiva ani că îi place să aibă grijă de el astfel încât „superba sa soție” să nu fie tentată să-l înșele cu alți bărbați.

Încerc tot timpul să am grijă de mine. Am o soție superbă și nu vreau să se uite după alți bărbați. Îmi doresc să fiu cineva pentru ea. Nu vreau să-mi pierd interesul pentru viață”, spunea Kevin Costner.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

  • La scurt timp după divorț, fosta soție a lui Kevin Costner s-a cuplat cu un prieten al actorului: „E ceva ce o face fericită pe Christine!”

related posts

Modifică setările cookies