La Toya Jackson, bântuită de fantoma lui Michael! Ce semne bizare primește de la fratele ei și cum a luat legătura cu el 


La Toya Jackson, în vârstă de 65 de ani, se luptă și acum să accepte moartea fratelui său, Michael. Regele muzicii pop s-a stins în anul 2009, însă La Toya este convinsă că primește semne din partea acestuia! 


La Toya Jackson este convinsă că fratele ei, Michael, încă face parte din familie, într-un mod cel puțin bizar. Vedeta este de părere că artistul o bântuie și dorește să ia legătura cu ea. După ce a auzit zgomote ciudate în casă și a remarcat fenomene stranii, La Toya a apelat la ajutorul unui clarvăzător pentru a-și găsi liniștea necesară. 

Conform celor spuse de mediumul Patch, La Toya simte prezenţa lui Michael în casa în care a copilărit. Ea susţine că simte ceva dens în jurul ei sau senzaţia că ceva se află în spatele ei. Şi nu numai ea are astfel de experienţe ciudate. După cum relatează şi bodyguardul familiei, el aude paşi de step venind din fosta cameră a lui Michael.

După ce a analizat cu atenție informațiile expuse de La Toya, mediumul a sfătuit-o să facă pace cu trecutul căci Michael și-ar dori ca ea să "se relaxeze mai mult și să își continue viața nestingherită". 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: TikTokJobs: Dansatori

  • La Toya Jackson, bântuită de fantoma lui Michael! Ce semne bizare primește de la fratele ei și cum a luat legătura cu el 

related posts

Modifică setările cookies