La tv este perfectă, însă în realitate e și mai frumoasă. Cum arată Corina Caragea fară machiaj


Corina Caragea arată impecabil în fiecare seară în care ne aduce cele mai importante informații din sport la Știrile Pro TV. 


Cu părul coafat perfect, cu machiaj profesional și îmbrăcată chic, Corina bifează seară de seară cate o apariție perfectă pe micul ecran. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Corina Caragea (@corinacaragea) pe

Fanii ei de pe Instagram au avut însă ocazia să o vadă și într-o altă ipostază: cu parul răvășit și fară machiaj. Vedeta însă arată la fel de bine necoafată și nemachiată. 

Totuși, cele mai multe vedete din România care au postat imagini din vacanțele lor exotice de iarnă arată pe plajă ca și cum ar fi la o ședință foto profesionistă: cu machiaje impecabile. Corina a avut curaj să pozeze fară make up, iar fanii au fost încântați.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Corina Caragea (@corinacaragea) pe

Deși a văzut mare parte din lumea asta, Corina spune că nu ar pleca totuși niciodată din România. ”Oricât de civilizată ar fi o anumită țară, oricât de avansată, oricât de curată... oricât de multe ți-ar oferi, nu poate să-ți ofere sentimente. Ceea ce mie, în momentul ăsta, România îmi oferă: amintiri, sentimente, relații. Mă ține legată foarte strâns”, spunea vedeta într-un interviu pentru protvplus.ro.

 

  • La tv este perfectă, însă în realitate e și mai frumoasă. Cum arată Corina Caragea fară machiaj

related posts

Modifică setările cookies