Lady Gaga, dezvăluiri șocante! A fost violată la 19 ani: „M-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii”


Ajunsă la 35 de ani, vârstă pe care a împlinit-o la finalul lunii martie, Lady Gaga a decis să facă unele dezvăluiri de-a dreptul șocante.

Tag-uri: #Lady Gaga #viol

Celebra artistă a afirmat că, în urmă cu 16 ani, a fost violată de un producător, iar în urma acestui eveniment nefericit a rămas însărcinată, după cum notează The Guardian.

„Aveam 19 ani și lucram în industrie, iar un producător mi-a spus «Scoate-ți hainele!». Am refuzat și am vrut să plec, dar m-a amenințat că îmi va arde toată muzica. Și nu s-a oprit. Pur și simplu am paralizat. Nici măcar nu-mi mai amintesc. Înțeleg toată această mișcare #MeToo, înțeleg că unii oameni se simt mai confortabil să facă asta, dar eu nu. Nu vreau să-l mai văd niciodată pe acel om, îmi este frică de el. Cum să explic oamenilor că am privilegii, bani și putere, dar că mă simt groaznic? Cum să faci așa ceva? Nu sunt aici să-mi spun povestea ca să-mi plângă cineva de milă, e în regulă. Deschideți-vă inima pentru altcineva. Am trecut prin asta iar oamenii au nevoie de ajutor. Este parte a procesului meu de vindecare, că vorbesc cu voi. Durerea pe care am simțit-o când persoana m-a violat… M-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii, la casa părinților mei, pentru că vomitam și îmi era rău. Pentru că am fost abuzată și încuiată în studio, luni la rând”, a spus Lady Gaga.

foto: Instagram Lady Gaga; Profimedia Images

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: Miliția modei by Costi Diță - „Doamna Beyonce are flăcări pe piept”

  • Lady Gaga, dezvăluiri șocante! A fost violată la 19 ani: „M-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii”

related posts

Modifică setările cookies