„Larisa lui Pescobar”, dans de 1 milion de vizualizări pe TikTok: „Frumusețe de femeie!”


O cheamă Larisa Popa și a devenit cunoscută în mediul online după ce șeful ei, Paul Nicolau aka „Pescobar”, a postat mai multe filmulețe alături de ea în care își promova restaurantul. 


Dacă la început mulți au crezut că cei doi formează un cuplu, antreprenorul a mărturisit într-un podcast că Larisa „face parte din familie”, însă nu este iubita lui. 

„E un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și businessului. Larisa lucrează la mine de 7 ani. A crescut cu businessul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Da, e mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit cânt Larisa e la restaurant”, a declarat recent antrepenorul în cadrul unui podcast realizat de Viorel Grigoroiu. 

Argeșeanca este manager la unul dintre restaurantele deținute de afacerist în Capitală. Pe lista de atribuții se află se află și promovarea în online a restaurantului, iar Larisa excelează la acest capitol. 

Filmulețele cu ea se viralizează rapid și adună sute de comentarii. Larisa e o mică vedetă pe rețelele de socializare, iar pe contul de TikTok are peste 170.000 de urmăritori și peste 2 milioane de aprecieri. 

Recent, angajata lui „Pescobar” a făcut furori la o nuntă la care a fost invitată. Bruneta a postat pe contul de TikTok un filmuleț în care dansează cu patos, în timp ce artistul îi face dedicații. Larisa a întors toate privirile într-o rochie neagră extrem de decupată în zona bustului și cu un șliț adânc pe picior. 

@larisapopa56 ???????? #5pasidebine #fy #fypシ #viralvideo #viral #dance #gipsy #lovedanc ♬ sunet original - Larisa Popa

Filmulețul cu Larisa a adunat peste 1 milion de vizualizări și sute de comentarii. Următorii au felicitat-o pentru felul în care arată și cum se mișcă.

„E foarte frumoasă!”, „Frumusețe de femeie! Văd și eu o femeie frumoasă din toate punctele de vedere”, „Dansezi mai cu poftă decât Cristina Pucean”, „Superbă domnișoara”, „Ar trebui să-i arate și Cristinei Pucean”, „Și ginerică ”, „Foarte frumoasă. Top din toate punctele de vedere”, „Mai tare decât Cristina Pucean”, „Orice ar fi una e Larisa lui Pescobar”, i-au scris urmăritorii. 

„Respect meseriașului care a pus gresia aia lucioasă”, a glumit unul dintre internauți. 

Fotografii: Instagram Larisa Popa/ capturi TikTok

  • „Larisa lui Pescobar”, dans de 1 milion de vizualizări pe TikTok: „Frumusețe de femeie!”

related posts

Modifică setările cookies