Laura Giurcanu, apariție incendiară pe o plajă din Bali! Ce bine arată vedeta în costum de baie


Laura Giurcanu este fostă concurentă la Survivor România 2022, model și influencer de succes. Tânăra are aproape un milion de urmăritori pe contul de Instagram. 


Ca mai toate vedetele de la noi din țară, Laura și-a început anul într-o destinație exotică. Tânăra a ales plajele din Bali, acolo unde face furori când apare îmbrăcată în costum de baie. 

Laura Giurcanu a postat câteva imagini și filmulețe care au adunat zeci de mii de like-uri de la internauți. Urmăritorii Laurei nu au admirat doar peisajele superbe, ci și trupul tonifiat al influencerului pasionat de travel, beauty și fashion.

Laura s-a lăsat fotografiată pe plajă, într-un costum de baie minuscul, care i-a lăsat la vedete tatuajele și i-a pus în valoare atuurile fizice. La fel de sexy a apărut și la piscină, acolo unde s-a pozat într-un costum de baie galben, extrem de decupat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lauragiurcanu

“Ești superbă!”, “Lauriana amazoniana”, Cool lady, cool body“”, “Ești atât de frumoasă”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Laurei. 

Influencerul și-a impresionat fanii și cu ținuta aleasă de Revelion, atunci când a purtat o rochie mini cu spatele gol. “Să ai o așa femeie, nu-ți mai trebuie nimic!”, i-a scris atunci unul dintre admiratori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lauragiurcanu

Laura a participat la competiția Survivor România 2022 și a făcut parte din echipa Faimoșilor. Tânăra a făcut demonstrații de forță și precizie pe trasee și a rezistat 3 luni în jungla dominicană. 

“Am un cuvânt: recunoștință. M-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați. Am câștigat, am pierdut, am petrecut, am plâns, am râs. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot”, a declarat Laura imediat după eliminare.  

Survivor România 2023 se vede la PRO TV și-n avans pe VOYO

Fotografii: Instagram

  • Laura Giurcanu, apariție incendiară pe o plajă din Bali! Ce bine arată vedeta în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies