Laura Giurcanu, despre întoarcerea în povestea Survivor România: "N-aș lua niciodată locul tău, Zanni, ești foarte bun"


Pe 5 aprilie, telespectatorii au ales ca Laura Giurcanu să plece acasă, după ce a fost nominalizată de echipă. TJ Miles și CRBL au fost și ei nominalizați, însă cei de acasă i-au salvat. 


 
Deși s-a obișnuit cu...binele de acasă și deja se simte foarte în largul ei, Laura se gândește la o variantă prrin care se poate întoarce în povestea Survivor. Mai în glumă, mai în serios, spune că i-ar plăcea să fie inclusiv...asistenta lui Zanni, de la Survivor ExtraShow. Mai ales că au fost telespectatori care i-au sugerat asta! Laura a fost însă sinceră:

"N-aș lua niciodată locul tău, Zanni, ești foarte bun la ce faci! Asistentă da, îmi place foarte mult ce se întâmplă aici."
 
 
 
Laura Giurcanu e model internațional și s-a apucat de atletism după ce a văzut o reclamă de la un brand cunoscut de sport. Inițial, când era mică, ea și-ar fi dorit să fie medic.

FOTO: INSTAGRAM LAURA GIURCANU/ 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:


 

  • Laura Giurcanu, despre întoarcerea în povestea Survivor România: N-aș lua niciodată locul tău, Zanni, ești foarte bun

related posts

Modifică setările cookies