Laurențiu Reghecampf junior, mesaj pe Instagram după ce tatăl lui a spus că divorțează de Anamaria Prodan


Informația începutului de săptămână în showbiz este că Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț și s-a despărțit de Anamaria Prodan, după ce Corina C., amanta lui, a rămas însărcinată.


Chiar dacă inițial a negat informația apărută în presa mondenă și a spus că familia ei este în continuare unită, Anamaria Prodan a fost contrazisă chiar de către Lareunțiu Reghecampf, care a confirmat că divorțează.

După ce declarația antrenorului de la CSU Craiova s-a viralizat și a ajuns pe tot internetul, fiul său pe care îl are cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf junior, a avut o reacție șocantă pe Instagram. „Ai murit pentru mine. Forever”, a scris tânărul pe celebra rețea de socializare, în dreptul unei fotografii alb-negru în care apare alături de Laurențiu Reghecampf.

Așa cum era de așteptat, Anamaria Prodan a comentat imediat în dreptul fotografiei:

„Mami, tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! Tu, ești el! Noi suntem el! Fii puternic, băiatul meu superb si deștept! Cum sunt și surorile tale! Și iubește-l! Tu ești el! Nu uita niciodată! Cândva va înțelege! Du-te și caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne eroul vieții tale! Pentru noi, el va rămâne soarele nostru! Dumnezeu îl va ajuta să-și vadă greșelile! El este minunea familiei noastre! Câinii latră, ursul trece! Declarațiile acestea nu îl reprezintă! Undeva, tati s-a pierdut. Într-o lume urâtă tare! Care nu îl reprezintă! Dar tu luptă pentru tati și nu-ți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce-ți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! Vă iubește mami fără marginele! Înconjurați-l pe tati cu dragoste”.

După câteva ore, Laurențiu Reghecampf a revenit cu un mesaj pe Instagram prin care afirma că hackerii i-au spart contul și mesajul nu a fost postat de el.

Vezi și: 

Share în bucate cu Alex Petricean - Coaste de porumb și aripioare de pui crocante

  • Laurențiu Reghecampf junior, mesaj pe Instagram după ce tatăl lui a spus că divorțează de Anamaria Prodan

related posts

Modifică setările cookies