Lavinia Pîrva, corp de model. Artista s-a pozat în bustieră și colanți. Fanii au reacționat instant: ”Fabuloasă”


Lavinia Pîrva a stârnit val de reacții în online, după ce s-a pozat în bustieră și colanți. Artista are o siluetă demnă de un model.


Soția lui Ștefan Bănică face senzație cu silueta ei la 38 de ani. Lavinia Pîrva arată impecabil și a ținut să le arate și fanilor că efortul pe care îl depune atunci când face sport nu este în zadar.

Artista este mama unui băiețel și nici n-ai zice că a adus un copil pe lume. Lavinia Pîrva este foarte atentă când vine vorba se silueta ei, chiar ea a declarat, la un moment dat, că încearcă să nu lipsească de la orele de pilates, care se pare că au dat roade, iar cântăreața se bucură de felul în care arată astăzi.

Aflată în vacanță, Lavinia a postat câteva poze de pe plajă, nu în costum de baie cum toată lumea s-ar fi așteptat, ci în colanți și bustieră. Compleul îi scoate în evidență silueta bine lucrată la sala de sport.

Fanii au reacționat într-un număr foarte mare la postarea vedetei. Aceștia au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Superbă. Of doamne ce îmi placi. Corpul tău, gropițele tale. Ești superbă și sexy/Sirenă la mal, fermecătoare/ Frumusețe absolută”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Lavinia la postare.

Lavinia Pîrva trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ștefan Bănică de ani buni. Cei doi au un băiețel împreună, pe Alexandru.

Artista și soțul ei au decis să-și țină copilul departe de lumina reflectoarelor, drept urmare nu i-au făcut public chipul până acum, deși are 4 ani.

Sursă foto: Instagra/ Lavinia Pîrva

  • Lavinia Pîrva, corp de model. Artista s-a pozat în bustieră și colanți. Fanii au reacționat instant: ”Fabuloasă”

related posts

Modifică setările cookies