Deși a vorbit, de multe ori, despre căsnicia ei cu Ștefan Bănică Junior, Lavinia Pîrva nu i-a putut convinge pe cei care fac comentarii răutăcioase că lucrurile nu stau chiar așa cum cred ei.

Lavinia Pîrva nu mai poartă verigheta

De mai mulți ani, Lavinia Pîrva este în atenția internauților, ori de câte ori apare fără verighetă. Deși a spus, de nenumărate ori, că se iubesc din ce în ce mai mult și că lipsa verighetei nu înseamnă că vor divorța, aceste discuții încă au loc.

Recent, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva, Lavinia Pîrva a demontat, din nou, zvonurile conform cărora ea și Ștefan Bănică Junior se despart, după șapte ani de căsnicie. Artista susține că, deși nimeni nu aparține nimănui, lipsa verighetei nu înseamnă că povestea lor de iubire ajunge la final.

„Verigheta este, în primul rând, în sufletul meu și, de acolo, nu o poate lua nimeni niciodată. Pentru mine, nu are o importanță atât de mare dacă este sau nu pe deget. Uneori este, alteori nu, dar asta este irelevant”, a mărturisit soția celebrului artist.

Lavinia Pîrva stă departe de gelozii

A mărturisit că are „unul dintre cei mai frumoși, șarmanți și eleganți bărbați din țară”, dar acest lucru nu a făcut-o să fie geloasă. Deși este conștientă de faptul că Ștefan Bănică Junior are admiratoare numeroase, consideră că, în relația lor, nu se pune problema geloziei.

„Dacă eu aș fi fost geloasă, probabil nu ar fi avut cum să reziste relația noastră. Ar fi însemnat ca mereu să fiu în gardă și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus împreună, dar asta și datorită lui: niciodată nu m-a pus în situația de a simți un lucru care m-ar fi putut deranja”, a mai adăugat Lavinia Pîrva.

 

Sursa foto: Instagram