Lenny Kravitz arată incredibil la 57 de ani! Fotografia provocatoare pentru care a primit sute de mii de aprecieri în timp-record


Lenny Kravitz, în vârstă de 57 de ani, este unul dintre cântăreții cunoscuți atât pentru melodiile sale, cât și pentru alegerile vestimentare dintre cele mai curajoase. Recent, Lenny a distribuit o fotografie îndrăzneață pe pagina personală de Instagram, iar comentariile apreciative nu au întârziat să apară. 


Ajuns la 57 de ani, Lenny Kravitz pare să trăiască a doua tinerețe. Artistul susține concerte cu aceeași energie debordantă și are o condiție fizică care ar stârni invidia și celor cu două decenii mai tineri decât el. Fostul soț al Lisei Bonet a distribuit zilele trecute o fotografie care a fost apreciată rapid de sute de mii de oameni.

Aflat în bucătărie, îmbrăcat într-o pereche de blugi și cu o camasă descheiată, cu imprimeu animal print, așa s-a afișat artistul. Nu au lipsit nici deja cunoscutele dread-uri. 

Nu este prima dată când Lenny distribuie imagini în care se mândrește cu rezultatul orelor petrecute la sala de sport. În urmă cu două luni, el a încărcat un instantaneu în care este înfățișat la muncă,în curte, dând cu picamerul. Și atunci, cămașa a fost tot deschisă. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: 

  • Lenny Kravitz arată incredibil la 57 de ani! Fotografia provocatoare pentru care a primit sute de mii de aprecieri în timp-record

related posts

Modifică setările cookies