Leonardo DiCaprio, iubește din nou? Cine ar fi noua iubită a actorului


Leonardo DiCaprio s-ar iubi cu un tânăr model de 25 de ani!


Nu mai este niciun secret că lui Leonadro DiCaprio îi plac tinerelele. Recent, actorul a fost surprins în compania fotomodelului italian Vittoria Ceretti în timp ce se plimbau pe străzile din Santa Barbara, California. Îmbrăcați în ținute casual, actorul în vârstă de 48 de ani a optat pentru o șapcă, un tricou alb și o pereche de pantaloni scurți, în timp ce presupusa lui iubită a ales o bluză albă cu mâneci lungi, pantaloni scurți și pantofi sport. La un moment dat, cei doi s-au oprit pentru a lua o înghețată și o cafea cu gheață.

Conform informațiilor de pe site-ul Marca, Vittoria Ceretti s-a născut pe 7 iunie 1998, în Brescia, Italia. Tânăra a debutat ca model la vârsta de 14 ani și de-a lungul timpului a colaborat cu importante case de modă, printre care Dolce & Gabbana, Loewe, Givenchy, Versace, Jacquemus și Chanel. În ceea ce privește viața sa sentimentală, Vittoria a fost căsătorită cu DJ-ul Matteo Miller, dar cei doi au ales să se despartă în luna iunie a acestui an.

Este bine cunoscut faptul că celebrul actor s-a iubit și cu Gigi Hadid. De-a lungul timpului, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre în diferite localuri, chiar dacă nu au afirmat niciodată că sunt împreună. O sursă a declarat recent pentru publicația Daily Mail că cei doi nu au funcționat ca și cuplu și au rămas prieteni.

„Au încercat să se întâlnească cu ceva timp în urmă pentru a vedea dacă ar putea fi ceva acolo, dar pur și simplu nu a fost. Sunt prieteni și au fost de foarte mult timp, dar nu sunt într-o relație deschisă, fără obligații”, a subliniat sursa, potrivit tvmania.ro.

Surso foto: Instagram Vittoria Ceretti/ shutterstock

  • Leonardo DiCaprio, iubește din nou? Cine ar fi noua iubită a actorului

related posts

Modifică setările cookies