Lewis Hamilton, apariție nud pe Instagram. Starul Formulei 1 filozofează fără haine pe el


Lewis Hamilton își îndeamnă admiratorii să trăiască fiecare clipă la maximum, așa cum face el. Multiplul campion mondial de Formula 1 și-a surprins fanii cu o postre filozofică, dar și cu o apariție în costumul lui Adam.


Lewis Hamilton s-a fotografiat fără haine pe el și și-a sfătuit admiratorii să nu-și irosească timpul petrecut pe acest pământ. Însă, pilotul de Formula 1 este preocupat și de soarta Terrei, pe care omul o agresează în fiecare zi.

„Timpul nostru pe această planetă este atât de scurt. Ea a fost aici cu mult timp înaintea noastră și va fi aici mult timp după noi. Haideți să ne folosim timpul scurt pe care-l avem la dispoziție pentru a trăi din plin, dar, în același timp, cu un impact pozitiv asupra planetei pentru cei care vor veni după noi. Va fi nevoie de noi toți pentru a ne asigura că ea va dăinui și după ce noi nu vom mai fi”, a scris Hamilton pe Intagram.

Citește șiCine sunt cele două mame albe ale lui Lewis Hamilton și cum i-au influențat ele cariera

Pilotul de Formula 1 a renunțat la haine pentru această postare, lucru sesizat imediat de unii dintre admiratorii săi.

Hei! Cred că ai uitat să-ți pui ceva pe tine”, i-a scris un fan.

Alții l-au acuzat de ipocrizie, de vreme ce face parte din categoria oamenilor care zboară „cu aeronave private peste tot în lume ca să conducă mașini de curse pentru distracție”.

Unii l-au sfătuit să-și vândă toate mașinile alimentate cu carburnați convenționali, în timp ce alții au apreciat că fiecare gest contează pentru a salva Terra de la distrugere.

Fotografii: Getty Images

 Vezi și VIDEO:

  • Lewis Hamilton, apariție nud pe Instagram. Starul Formulei 1 filozofează fără haine pe el

related posts

Modifică setările cookies