Lidia Buble, luată în vizor de fani: ”Ți-ai pus silicoane”. Reacția neașteptată a artistei


Lidia Buble a fost luat în vizor de fani, după ce a postat mai multe poze din vacanța din Saint-Tropez, în costum de baie.

Tag-uri:

Lidia Buble s-a fotografiat în ipostaze incendiare.Cum arată vedeta în costum de baie

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar, totodată, este și un personaj controversat în showbiz, datorită relațiilor pe care le-a avut cu bărbați celebri. 

După un an productiv și plin de realizări, artista și-a luat o vacanță binemeritată. Vedeta se bucură de soare și de mare, nu oriunde, ci în Saint-Tropez. Recent, Lidia Buble s-a pozat în ipostaze incendiare la plajă. Artista poartă un costum de baie extrem de sexy, de culoare roșie, care îi pune formele în evidență.

Fotografiile postate de tânăra vedetă au atras atenția imediat publicului masculin. Un internaut a observat că artista are bustul mai mare și nu s-a abținut să nu o întrebe dacă și-a pus implant mamar.

”Ți-ai pus silicoane?”, a scris internautul în comentarii.

Reacția artistei nu a întârziat să apară, răspunsul ei a fost unul ușor ironic:”Am băgat doar mai multe calorii”

Schimbul de replici nu s-a oprit aici, internautul a ținut să-i spună artistei, în continuare, că arată foarte bine, iar kilogramele în plus nu sunt un dezavantaj, ba din contră, arată demențial.

”Să fie primit! tine-o tot asa. Arați minunat!”.

Sursă foto: Lidia Buble

  • Lidia Buble, luată în vizor de fani: ”Ți-ai pus silicoane”. Reacția neașteptată a artistei

related posts

Modifică setările cookies