Like Creața este gravidă a treia oară. Și-a ținut sarcina secretă până acum: „Peste cateva zile se mareste familia”


Like Creața, pe numele său real Cristina Lupu, este însărcinată pentru a treia oară și urmează să își aducă pe lume bebelușul, în doar câteva zile. Aceasta a ținut ascunsă și cununia religioasă care a avut loc în urmă cu mai puțin de două luni.


Like Creața trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, deoarece este însărcinată pentru a treia oară. Aceasta s-a cununat civil și religios anul acesta și urmează să întâmpine un nou membru în familie. 

Vestea cea mare a fost dată ieri, 15 noiembrie, prin intermediul unor poze de-a dreptul emoționante. Aceasta a postat mai multe fotografii de la cununia religioasă, care a avut loc în urmă cu o lună și jumătate.

Imaginile au fost postate împreună cu o descriere emoționantă, prin care își pune fanii la curent cu ultimele evenimente importante care au avut loc în viața lor: „In urma cu o luna si jumatate… ????????????????????‍♀️ Acum ne pregatim sa devenim din nou parinti???? Peste cateva zile se mareste familia???????????? #parentsof3kids #husbandandwife”.

În luna iulie a acestui an, Like Creața s-a cununat civil cu tatăl copiilor săi, Claudiu Brinza. Cei doi i-au luat prin surprindere pe cei din mediul online, deoarece nimic din ceea ce făceau nu dădeau de bănuit când vor face acest pas.

Cu toate acestea, Like Creața și Claudiu nu au organizat nicio petrecere, așa cum se obișnuiește, motivând că nu vor avea când să organizeze o petrecere atât de importantă. Chiar și așa, anunțase luna în care va avea loc cununia religioasă, dar a fost la fel de discretă și nu a spus și data la care va avea loc. 

„Nu te ține un act legat sau legată de partener, fără doar și poate. Noi deja avem două fete. Nu era cazul de un act. Era mai mult vorba despre ideea că ne doream să facem biserica și după cum știi ca să poți face biserica trebuie să te căsătorești civil și acesta a fost motivul pentru care ne-am căsătorit”, a spus Like Creața, pentru un post de televiziune.  

 

Sursa foto: Instagram 

  • Like Creața este gravidă a treia oară. Și-a ținut sarcina secretă până acum: „Peste cateva zile se mareste familia”

related posts

Modifică setările cookies