Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, sărut pasional cu iubita cântăreață


Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis s-a întors de la Festivalul de Film de la Cannes și a aterizat direct în brațele iubitei ei, artista rap 070 Shake. Lily-Rose Depp n-a ținut cont de privirile indiscrete ale oamenilor de pe aeroport pentru a-și exprima sentimentele.


Lily-Rose Depp (23 de an) a stat doar câteva zile fără Danielle Balbuena (25 de ani), pe numele de scenă 070 Shake, iubita ei din ianuarie 2023. 

Fiica lui Johnny Depp i-a arătat acesteia multă afecțiune la întoarcerea de la Festivalul de Film de la Cannes. A sărutat-o cu foc și a strâns-o în brațe, semn că i-a lipsit compania ei. Sursa foto: Profimediaimages.ro

Cele două și-au oficializat relația luna trecută, când fiica lui Johnny Depp a făcut o postare pe Instagram, ștearsă între timp.

Lily-Rose Depp a fost la Cannes să asiste la premiera celei mai recente producții în care joacă, miniseria The Idol. La festival, Lilly-Rose a făcut furori la brațul artistului The Weeknd, care contribuit la realizarea seriei The Idol. Sursa foto: Getty Images

Lily-Rose Depp este actriță și fotomodel, iar în 2020 a avut o apariție impresionantă la Săptămâna Modei de la Paris, alături de mama ei. Lily-Rose Depp și Vanessa Paradis au atras toate privirile la evenimentul fashion din capitala Franței.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, sărut pasional cu iubita cântăreață

related posts

Modifică setările cookies