Lindsay Brewer, cel mai sexy pilot de curse din lume, certată pentru fotografiile în costum de baie! Cum răspunde 


Lindsay Brewer este o vedetă în devenire pe scena sporturilor cu motor, are doar 26 de ani și este considerată a fi "cel mai sexy pilot din lume."

 


Potrivit torontosun, tânăra spune că rivalii vor ca ea să pună frână la postarea de fotografii sexy pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, foarte recent, pe Instagram, ea a strălucit în costum de baie. 

Brewer, care conduce în prezent un automobil din seria USF Pro Championship 2000, spune că alte femei șofer au fost critice cu privire la postările ei de pe rețelele de socializare, unele înfățișând-o purtând bikini.

Acest lucru a stârnit o oarecare furie din partea vedetei în devenire, care a declarat într-un interviu pentru The Daily Mail on Sunday că aceste tipuri de comentarii sunt „antifeministe”.

Vezi cum arată Lindsay cu și fără costumul de pilot în Galeria Foto

„Am vorbit în trecut cu câteva șoferițe care erau mai în vârstă și le-am cerut sfaturi… și mi-au spus: „Nu mai puneți fotografii în care apăreți în costume de baie, asta face ca femeile să arate atât de rău în industrie”, a spus aceasta.

„Dacă vorbești cu adevărat despre feminism și femei din industrie, ar trebui să le permiți să fie cine își doresc să fie și să nu le pui în acea cutie. De parcă nu ar trebui să spui: „OK, nu poți purta machiaj, trebuie să te îmbraci într-un anumit fel, nu poți posta anumite lucruri.”

Brewer, care are peste 2,1 milioane de urmăritori pe Instagram, a spus că a început să alerge cu karturile când avea 11 ani și respinge orice afirmație conform căreia este doar un „influencer care se pretinde a fi un șofer de mașini de curse”.

Vezi cum arată Lindsay cu și fără costumul de pilot în Galeria Foto

„Întotdeauna voi avea părul decolorat, voi avea unghiile false, dar totuși pot fi un șofer. Nu vreau să fiu pusă în anumite categorii. Încă pot să am grijă de mine și să arăt „glamorous” și feminin, dar totuși să fiu rapid pe pistă”, a spus Brewer.

De curând, Brewer a terminat pe locul 16 la evenimentul din seria USF Pro Championship 2000 de la Lucas Oil Raceway și acum ocupă locul 20 în clasamentul general.

FOTO: INSTAGRAM 

Vezi și video:

  • Lindsay Brewer, cel mai sexy pilot de curse din lume, certată pentru fotografiile în costum de baie! Cum răspunde 

related posts

Modifică setările cookies