Liviu Dragnea, la premiile Gopo! Cine este comediantul care l-a imitat pe fostul politician


Premiile Gopo au avut un adevărat succes în ediția din 2023! Printre nume mari ale industriei cinematografice, ale teatrului românesc și ale industriei muzicale, au fost prezenți la eveniment și comedianți. 


Marți, pe 25 aprilie, de la ora 19.00, vedetele din România au defilat pe covorul roșu înainte de gala GOPO 2023. Ceremonia de decernare a premiilor GOPO este transmisă LIVE pe VOYO. Printre numele mari ale showbizului s-a numărat și Liviu Dragnea, care a fost imitat de către comediantul din Sibiu, Ionuț Rusu. 

Momentul lui Ionuț Rusu a stârnit hohote de râs în rândul celor prezenți la eveniment. Marius Manole și Lia Bugnar s-au amuzat copios când l-au văzut pe comediant extrapolând rețetele culinare românești la garnitura de producție cinematografică.

„Oare se pricepe și la cinematografie? Azi vom prepara rețeta mea specială. Mă bucur că românii preferă filme din ograda proprie, nu filme americane cu tot felul de chimicale. Dacă CTP poate, am văzut și filmul Imaculat, cu colegii de celulă… de clasă. Bănuiesc că a fost propus la Oscar.

Avem și Metronom, un film din perioada comunistă. Apoi, tu ești Ceaușescu, și mie mi s-a adresat replica asta. Un film extrem de dinamic, de multe ori scăpam privirea la tabloul de lângă televizor și aveam impresia că avea mai multe cadre. Aceasta a fost emisiunea de azi, concluzionând că americanii fac filme cu multivers, noi Capra cu trei iezi”, a spus Ionuț Rusu, interpretându-l pe Liviu Dragnea.

Sursă foto: Ionut Rusu/Instagram

  • Liviu Dragnea, la premiile Gopo! Cine este comediantul care l-a imitat pe fostul politician

related posts

Modifică setările cookies