Liz Hurley a pozat în costum de baie la 54 de ani. Mesajul ei pentru bărbați


Actrița britanică Liz Hurley face femeile geloase și îi stârnește pe bărbați cu o nouă postare provocatoare. La cei 54 de ani ai săi, actrița pozează dezinvolt în costum de baie.


Elizabeth Hurley a intrat în lumea modelingului abia la 29 de ani, dar a păstrat ce era mai frumos pentru mai târziu. La 54 de ani, actrița afișează un corp de invidiat, pe care îl pune în valoare cu ajutorul costumelor de baie pe care chiar ea le face.

Din 2005, Liz Hurley e creatoare de costume de baie, pe care le promovează intens în mediul online purtându-le, mai întâi, ea.

Citește și: Cât costă costumele de baie cu care actrița Liz Hurley și-a înnebunit fanii. Chiar ea le creează

Actrița a postat o nouă fotografie cu ea în costum de baie, cu un mesaj special dedicat bărbaților. De Black Friday, toți au un discount de 40% la cumpărarea unui cadou sexy petru soțiile, iubitele, fiicele sau nepoatele lor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

Frumusețea este un dar de preț în familia lui Liz Hurley, care în acest an și-a văzut fiul intrând în modeling. În vârstă de 17 ani, Damian și-a făcut debutul în industria frumuseții, pozând pentru calebrul make-up artist Pat McGrath.

Damian și mama lui seamănă atât de mult, încât uneori cei doi par frați gemeni.

Damian este singurul copil al actriței Liz Hurley, rodul unei relații pasagere cu omul de afaceri Steve Bing. Acesta a negat adesea că e tatăl lui Damian, însă în urma unui test de paternitate a fost nevoit să-și recunoască fiul.

Fotografii: Profimediaimages/@elizabethhurley1

Vezi și VIDEO: Anca Serea, despre remodelarea corporală

  • Liz Hurley a pozat în costum de baie la 54 de ani. Mesajul ei pentru bărbați

related posts

Modifică setările cookies