Liz Hurley, în aceeași rochie Versace pe care a purtat-o acum 21 de ani pentru Hugh Grant


Actrița britanică Elizabeth Hurley arată la fel de bine ca cum 21 de ani. O dovedește fiecare apariție în costum de baie de pe rețelele sociale, dar și o rochie de gală pe care a purtat-o pe vremea când era iubita lui Hugh Grant.


Liz Hurley a răscolit dulapul cu amintiri și a dat peste o rochie despicată pe picior, de culoare roz, pe care a purtat-o acum 21 de ani. Ținuta, semnată Versace, a făcut senzație la gala Consiliului Designerilor Vestimentari din America din 2 iunie 1999. 

Atunci a venit la braț cu actorul Hugh Grant, iubitul ei de atunci. În mai 2000, cei doi aveau să se despartă, după 13 ani de relație.

În 2020, la 21 de ani de la evenimentul la care a întors toate privirile, Liz Hurley a purtat din nou rochia care i-a adus atâta succes. De data aceasta nu la vreun eveniment de gală, ci în fața televizorului.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ești regina”, „Ești cea mai bună”, „Arăți chiar mai bine azi. Spune-ne și nouă secretul”, au fost câteva dintre mesajele primite de la admiratori pe Instagram.

Citește și: Liz Hurley a pozat în costum de baie la 54 de ani. Mesajul ei pentru bărbați

În vârstă de 54 de ani, Liz Hurley are mai multe secrete de frumusețe, iar unul dintre ele este un produs pe care îl folosește de peste 25 de ani.

E un ser anti-rid care se cheamă Advanced Night Repair, pe care l-am folosit de două ori pe zi în ultimii 25 de ani”, a spus actrița în emisiunea lui Andy Cohen, dezvăluind că a rămas fidelă acestui produs de îngrijire pentru că face minuni.

Serul, produs de un brand celebru, se găsește și în magazinele din România la prețuri cuprinse între 750 și 800 de lei flaconul de 100 ml.

Fotografii: @elizabethhurley1

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang

  • Liz Hurley, în aceeași rochie Versace pe care a purtat-o acum 21 de ani pentru Hugh Grant

related posts

Modifică setările cookies