Loredana Groza, dezlănțuită la ziua Emei Uta. Antonia a filmat totul!


Make-up artista preferată a vedetelor, Ema Uta, a împlinit 31 de ani și a sărbătorit într-un club din București. Aceasta a petrecut alături de clientele ei preferate, Antonia și Loredana Groza.


Cum era și firesc, Ema Uta a vrut să fie în centrul atenției și a și reușit! Make-up artista a purtat o rochie aurie foarte sexy, cu spatele gol. 

Sărbătorita a fost însoțită pe ringul de dans de Loredana, care a fost în formă maximă. Cântăreața a atras atenția cu un outfit decoltat, dar și cu mișcările sale senzuale. Totul a fost surprins pe cameră de Antonia, care a filmat dansul seducător al celor două.

La rândul ei, Ema Uta i-a filmat outfitul Antoniei, înainte de petrecere. Cântăreața a purtat o rochie minusculă, în tonuri de roșu, cu un decolteu super adânc.

 

Ema Uta este în prezent într-o relație cu fostul partener al Biancai Drăgușanu, Alex Bodi. Relația pare una cât se poate de serioasă, daca e să ne luăm după postările afaceristului de pe Instagram.

Urmărită de aproape 600.000 de oameni pe Instagram, Ema Uta face senzație atât cu machiajele pe care le realizează vedetelor, dar mai ales cu formele ei perfecte.

  • Loredana Groza, dezlănțuită la ziua Emei Uta. Antonia a filmat totul!

related posts

Modifică setările cookies