Loredana Chivu a fost cerută în căsătorie! Cât costă și cum arată inelul de logodnă


Loredana Chivu și-a serbat ziua de naștere, iar la petrecere a avut parte de o surpriză colosală! A fost cerută în căsătorie de iubitul său, pe care până acum l-a ținut departe de ochii curioșilor! Cine este partenerul blondei și cum arată inelul de logodnă


Simona Trașcă, Daniela Crudu, Bassam Dabbas și Ana Maria Mocanu s-au numărat printre invitații de seamă la petrecerea Loredanei Chivu, care a avut loc într-un local de lux din Capitală. S-au distrat, au dansat și au cântat pe ritmuri de manele, iar blonda a avut parte de o mega-surpriză!

Partenerul său, despre care nu se știu foarte multe lucruri, a cerut-o în căsătorie, oferindu-i un inel de logodnă cu totul special. Cigardi Taisia, hairstylist la salonul lui Bassam și invitată la marea petrecerea, a publicat imagini cu bijuteria de 18 K și a dezvăluit că valoarează aproximativ 87.000 de euro.

Despre bărbatul care o face fericită pe Loredana Chivu nu se știu foarte multe lucruri, dar se poate spune că este potent financiar, având în vedere inelul pe care i l-a oferit partenerei sale.

De ce și-a ascuns Loredana Chivu relația

Loredana Chivu a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre relațiile amoroase. Cunoscuta blondă și-a dorit să fie cât mai discretă în ceea ce privește viața sa personală, motiv pentru care a și menționat că va face anunțul doar atunci când va fi cazul.

„Nu am mai dezvăluit lucrurile aceastea pentru că m-am maturizat și consider că trebuie ținute pentru mine. În momentul în care o să fie ceva de anunțat bineînțeles că o să fac și lucrul acesta, din respect pentru oamenii care mă urmăresc pe rețelele de socializare și nu numai, oamenii care îmi urmăresc activitatea de atâta timp, dacă o să fie ceva de spus, o să spun, dar acum țin foarte mult la a fi mai privată, să țin pentru mine, mi se pare mie cumva că îmi merge mai bine așa”, a declarat ea pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram

  • Loredana Chivu a fost cerută în căsătorie! Cât costă și cum arată inelul de logodnă

related posts

Modifică setările cookies