Loredana Chivu, la un pas de a ajunge în spatele gratiilor. Cele patru capete de acuzare din partea fostului logodnic


Fostul logodnic al Loredanei Chivu pare că nu și-a încheiat socotelile cu fosta asistentă TV, căci, de curând, a depus două plângeri penale pe numele acesteia. Aceștia au format un cuplu timp de trei ani, dar acuzații grave la adresa acesteia continuă să vină.


Săptămânile trecute, Loredana Chivu s-a trezit cu mascații și cu executorul judecătoresc la ușă, după ce Dani Leș, fostul ei logodnic, a declarat că are mai multe datorii neplătite la el. Prin urmare, bărbatul a depus mai multe plângeri penale pe numele acesteia, reieșind patru capete de acuzare.

Loredana Chivu este acuzată de: înșelăciune, abuz în serviciu, delapidare și gestiune frauduloasă. Dacă va fi găsită vinovată, aceasta va sta în spatele gratiilor o perioadă destul de lungă de timp, mai exact, șapte ani. Scandalul dintre ei vine la doar câteva luni după ce l-a acuzat de agresiune fizică și de amenințarea cu moartea, lucruri ce au și dus la despărțirea celor doi.

Mai mult decât atât, tensiunile dintre Loredana Chivu și Dani Leș se pare că au escaldat din momentul în care ordinul de restricție obținut de Loredana Chivu a expirat. Conform Cancan, aceasta i-ar datora lui Dani Leș suma de 850.000 de lei, iar problema nu pare că se va rezolva pe cale amiabilă.

La finalul lunii august, fostul partener al Loredanei Chivu i-a deschis acesteia un proces pentru împărțirea averii familiei ei, iar fosta asistentă TV a declarat că nu înțelege de ce bărbatul a recurs la acest gest, deoarece, timp de trei ani, cât a durat relația lor, nu au locuit nici măcar împreună.

„De moartea lui tata nu te mai legai! Cât de ordinar și înjosit să fii să ai atât tupeu? Sunt curioasă în procesul ăsta cine îți mai susține aberațiile și abuzurile. Ca să înțelegeți, el, infractorul ăsta, ar vrea să o oblige pe mama mea să facă succesiunea după moartea tatălui meu. Strigător la cer!”, a mărturisit, la acea vreme, Loredana Chivu, pe contul ei de Instagram.

 
Sursa foto: Instagram I loredanachivu_official
  • Loredana Chivu, la un pas de a ajunge în spatele gratiilor. Cele patru capete de acuzare din partea fostului logodnic

related posts

Modifică setările cookies