Fotbalistul Cristi Tănase și soția sa, cu care s-a căsătorit în urmă cu puțină vreme, au depus deja actele de divorț și au de gând să meargă pe drumuri separate. Totul a început după ce femeia a cerut un ordin de restricție împotriva bărbatului, acuzându-l că este foarte agresiv atât verbal, cât și fizic. Astfel, timp de 12 luni, Cristi Tănase nu își poate vedea fiica, care abia a fost botezată.

Dodel se află în aceste momente într-un proces cu partenera de viață, iar în curând se va stabili domiciliul copilului pe care îl au împreună. De asemenea, fotbalistul vrea ca soția sa să renunțe la numele lui și să revină la cel de fată, potrivit spynews.ro.

Cristi Tănase și soția lui ar fi trebuit să aibă primul termen pe data de 10 iunie, însă magistrații l-au amânat până pe dat de 28 octombrie.

„M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă... Toate astea deoarece consumă mult alcool și substanțe psihoactive. 

Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn. În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura continuu. 

Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare”, a mărturisit soția lui Cristi Tănase în dosar.

Foto: Instagram