Lucian Mândruță, apel pe Facebook: "Știu că sunteți ori după vacanțe, ori în vacanțe, dar sper să gășiți un colț de buzunar" 


Lucian Mîndruță a publicat recent pe pagina sa de Facebook un mesaj în care vorbește despre situația grea cu care se confruntă colega sa, Alina Vancia și a făcut un apel să o ajute pe aceasta. 


Cu sinceritate, vedeta a scris pe Facebook: 
 
"Dragilor, aș vrea să ajutăm o voce să ne vorbească sănătoasă mai departe.

O voce de radio. O știți, sigur după timbru, dar cred că și după nume: Alina Vancia.

Ce nu știți e că se lupta cu un cancer și e la a treia bătălie. Chirugie de colon, citostatice, o pauză și o speranța și acum iar… iar e nevoie de chirurgie.

Acum trebuie scos un nodul de pe ficat.

Așadar va cer eu un mic ajutor, că ea nu vrea să zică nimic. Poate reușim să strângem împreună măcar o parte din suma necesară operației și mai ales recuperării, aprox 5000 euro, la prima strigare.

În primul comentariu sunt datele de IBAN ale Alinei.

Știu că sunteți ori după vacanțe, ori în vacanțe, ori va pregătiți de vacanțe, dar sper să gășiți un colț de buzunar sau măcar un share și pentru Alina noastră de la radio.

Mulțumesc!"
 

Cei care vor să o ajute pe Alina Vancia pot trimite bani în contul:

IBAN: RO42INGB0000999900451302

Titular cont: Alina Corina Vancia

Banca: INGB CENTRALA

Moneda: RON

Cod SWIFT/BIC: INGBROBU
 
Alina Vancia lucrează în domeniu de peste 20 de ani și în prezent, luptă să se vindece și să continue să facă ce îi place.

Vezi și: 

  • Lucian Mândruță, apel pe Facebook: Știu că sunteți ori după vacanțe, ori în vacanțe, dar sper să gășiți un colț de buzunar  

related posts

Modifică setările cookies