Lux și opulență la ziua gemenelor lui P Diddy! Ce cadou extravagant le-a făcut rapperul adolescentelor la numai 16 ani


P Dissy și-a dorit ca gemenele sale, D'Lila și Jessie, să aibă o petrecere de neuitat la împlinirea a 16 ani. Așa că le-a organizat cel mai tare party și le-a oferit cadouri scumpe și extravagante. 


Gemenele lui P Diddy din relația cu modelul Kim Porter au împlinit 16 ani, iar rapperul le-a făcut cadou primele lor mașini. Și nu orice fel de mașini, ci câte un Range Rover pentru fiecare. Fetele au postat un filmulet cu momentul în care au primit cadoul pe pagina lor de  Instagram.

Deși prețul oficial al mașinii nu a fost confirmat, un Ranger Rover nou poate costa oricât între 44,700 $ și 215,500 $, în funcție de dotări. 

Gemenele au schimbat două costume, de inspirație SF, și au avut sute de invitați. De asemenea, câțiva artiști au susținut un show special pentru sărbătorite.

Diddy este cunoscut pentru generozitatea sa când vine vorba de copiii lui, care sunt șase la număr. Când fiul lui, Justin Combs, a împlinit 16 ani (acum are 28), rapperul i-a făcut cadou de ziua lui un Maybach în valoare de 360.000$. Petrecerea de atunci s-a ținut într-un club de fițe din New York, și au fost 1000 de invitați, printre care Snoop Dogg, Floyd Mayweather și Lil’ Kim. 

Foto: P Diddy si copiii lui, in 2017, GETTY IMAGES

Petrecerea gemenelor a avut loc la doar câteva săptămâni dupa ce P Diddy a anunțat cel mai nou copil al său, al șaselea ca număr – o fetiță pe nume Love Sean Combs. Acesta mai are un băiat în vârstă de 15 ani, Chance Combs, și o fiică, Jessie James Combs, cu două femei diferite.

  • Lux și opulență la ziua gemenelor lui P Diddy! Ce cadou extravagant le-a făcut rapperul adolescentelor la numai 16 ani

related posts

Modifică setările cookies