Macide și Kazîm din serialul „Sărutul otrăvit” sunt soț și soție în viața reală. Ce imagini tandre au postat din vacanță


Neslihan Atagül şi Kadir Doğulu, interpretează rolurile principale în serialul turcesc „Sărutul otrăvit” (Gecenin Ucunda), care a avut premiera la postul Acasă, pe 8 septembrie. Telespectatorii au fost cuceriți de povestea învăluită în mister a personajelor Macide și Kazîm.


Puțini știu că, în viața reală, protagoniștii din „Sărutul otrăvit” sunt soț și soție. Ei au publicat recent, pe paginile de socializare, imagini în care își arată afecțiunea unul față de celălalt. Peste 1 milion de fani au reacționat cu o inimă în dreptul postării. 

Neslihan Atagül a devenit cunoscută și în România, după difuzarea serialului Kara Sevda (Dragoste infinită), unde a jucat magistral alături de Burak Özçivit

Recent, Neslihan Atagül a demontat zvonurile despre infidelitatea soțului ei. Într-o discuție cu presa, la un eveniment monden, ea a declarat: 

„Prieteni, știți foarte bine că până azi nu am avut vreun comportament nepoliticos față de careva dintre voi. Dacă într-adevăr aș ști și aș simți că voi fi auzită, aș sta de vorbă îndelung cu voi toți. Dar există o situația că orice aș spune, fiecare percepe cum vrea și comentează cum vrea. Am mai spus și o spun din nou. Ceea ce s-a scris a fost neconform cu realitatea. Noi suntem foarte mulțumiți, avem o dispoziție foarte bună, ceea ce vă dorim și vouă”. 

Serialul „Sărutul otrăvit” este o adaptare a romanului omonim scris de Peride Celal și a avut premiera anul trecut în Turcia la postul Star TV. Kadir nu doar că a jucat în acest serial cu 26 de episoade, dar a fost implicat și în producția lui.

Sursă foto: Instagram/ Neslihan Atagul

Vezi și: 

  • Macide și Kazîm din serialul „Sărutul otrăvit” sunt soț și soție în viața reală. Ce imagini tandre au postat din vacanță

related posts

Modifică setările cookies