Mădălina Crețan, sfătuită să-ți refacă viața după dispariția lui Nosfe. „Nu mă simt neapărat pregătită”


Mădălina Crețan are nevoie de timp pentru a închide rănile provocate de moartea lui Nosfe. Totuși, cineva din familia lui vrea ca ea să-și refacă viața. 


Soția lui Nosfe de la Șatra B.E.N.Z. a recunoscut că nu și-a revenit după dispatiția prematură a artistului. Darius Vlad Crețan (Nosfe) s-a stins din viață la 16 octombrie 2022 la reședința sa din Balotești, chiar după un concert.

Nu mi-am revenit, m-am transformat, am învățat, am acceptat, am căzut, m-am ridicat, mi-am dat voie să simt, să plâng, să sufăr, să zâmbesc”, a transmis Mădălina Crețan, în mediul online. Într-un inteviu acordat click.ro, tânăra a dezvăluit că oamenii din jurul său cred că ar trebui să o ia de la început din punct de vedere sentimental și să facă loc în viața ei altei persoane.

Am aflat de curând chiar că cineva din familia soțului meu s-a rugat pentru mine să îmi refac viața și mi s-a părut ceva senzațional. Încă nu este un subiect de care să îmi fie ușor să vorbesc. Nu mă simt neapărat pregătită. Nu știu ce înseamnă prea devreme sau prea târziu atâta timp cât eu nu mă simt pregătită să mă gândesc la asta”, a spus Mădălina Crețan pentru sursa citată.

În decemnbrie, emoțiile ei vor fi testate la maximum, deoarece îl va vedea din nou pe Nosfe, de data aceasta pe marile ecrane. Filmul Visul, în care joacă și artistul, va fi poiectat în cinematografele din România începând cu data de 12 decembrie.

În decembrie 2021 primeam foarte des întrebarea Unde e bărbată-tu?, iar eu răspundeam la fel de des La pușcărie, la Rahova!. Și era pe bune, pentru că acolo s-a filmat o bună parte din @visul_film. Un actor merge să facă o piesă cu deținuții pentru festivalul penitenciarelor. Comedie. Scris după o poveste reală. Mâine (azi - n.red.) va fi proecția la Rahova, pentru deținuți. Iar din 12 decembrie îl veți găsi în toate cinematografele din țară.

Iese înc-un film cu mine, să vezi ce rol am. Încă una de pe lista cu lucruri la care visam! - NOSFE

Ce emoții am, baby!”, a scris Mădălina Crețan pe Instagram.

Emoțiile vor fi și mai mari în această lună, deoarece este a doua anivesare a fiicei lor pe care Nosfe o ratează. Iris va împlini 8 ani pe 20 decembrie. 

Fotografii: @sotiedeartist 

  • Mădălina Crețan, sfătuită să-ți refacă viața după dispariția lui Nosfe. „Nu mă simt neapărat pregătită”

related posts

Modifică setările cookies