Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au despărțit după doi ani de când fiica lor a venit pe lume. În anul 2019, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, după trei ani de relație.

Cum se descurcă Mădălina Ghenea ca mamă singură

După despărțire, Mădălina Ghenea a luat-o pe micuța Charlotte și s-a stabilit în Italia, reușind să evolueze și mai mult din punct de vedere profesional. Deși recunoaște că este greu să fie mamă singură, este recunoscătoare pentru faptul că are un copil, despre care spune că este cea mai importantă persoană din viața ei.

„Eu sunt mereu cu familia mea, locuiesc ci familia mea și pot să spun că, în momentul în care am devenit mamă, am devenit fiică. Am redescoperit ce înseamnă să fiu acasă, cu mama, în fiecare zi și e superb.

Eu sunt și mamă, și tată, și mi-am dorit-o foarte mult. Este marea mea realizare. Este cel mai important proiect al meu, pentru că este un proiect, cu siguranță”, a spus Mădălina Ghenea pentru un post de televiziune monden.

Mădălina Ghenea a fost nevoită să nască prin cezariană

Mădălina Ghenea a născut în anul 2017, la începutul lunii aprilie, la o clinică privată din Capitală. În ciuda faptului că și-a dorit foarte mult să nască natural, a fost nevoită să recurgă la operația de cezariană.

După ce și-a adus pe lume fiica, Mădălina Ghenea a declarat că travaliul a fost unul „foarte dificil”, durând „ore întregi”, însă totul a meritat, deoarece fiica ei a cucerit-o încă din prima clipă.

La scurt timp după ce ea și Matei Stratan s-au despărțit, Mădălina Ghenea a postat, pe contul său de Instagram, un mesaj prin care a dat de înțeles faptul că despărțirea s-a produs din cauza infidelității fostului ei logodnic.

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a postat Mădălina Ghenea, la acea vreme.

 

Sursa foto: Instagram