Mădălina Ghenea, imagini rare cu fiica ei. Micuța Charlotte seamănă leit cu mama sa


Mădălina Ghenea a făcut publice o serie de fotografii cu fiica ei. Cum arătă acum Charlotte, în vârstă de 6 ani?

Tag-uri:

Viața Mădălinei Ghenea s-a schimbat complet de când a venit pe lume fiica ei Charlotte. Fetița, acum în vârstă de 6 ani, locuiește alături de mama ei în Italia, după depărțirea părinților.

Este bine cunosuct faptul că Mădălina Ghenea evită să-și expună fiica pe rețelele de socializare. Nu puține au fost dățile în care internauții au speculat că micuța ar avea probleme de sănătatea, acesta fiind și motivul pentru care nu o expune.

Acum, în vârstă de 6 ani, Charlotte, a  devenit o adevărată domnișoară și seamnă leit cu mama sa.

Recent, Mădălina Ghenea a postat, pe story, o serie de fotografii cu fiica sa. Asemnănarea dintre cele două este uluitoare. Aflate în mașină, îmbrcate aproape la fel, în denim, Mădălina Ghenea și-a fotografiat fiica în timp ce stă cuibărită în brațele ei. Imaginile cu Charlotte au topit întreg internetul, micuța este extrem de adorabilă. (VEZI POZELE ÎN GALERIA  FOTO DE MAI JOS)

După despărțirea de Matei Stratan, Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia cu fiica ei.Tatăl fetiței plătește lunar pensie alimentară.

„Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei”, a spus Mădălina Ghenea la Insta Story, relatează Playtech.

Sursă foto: Instagram 
  • Mădălina Ghenea, imagini rare cu fiica ei. Micuța Charlotte seamănă leit cu mama sa

related posts

Modifică setările cookies