Maggie Rawlins, fotomodelul care e asistentă medicală pentru bolnavii de Covid din Africa


Maggie Rawlins și-a îndeplinit rapid visul din copilărie, acela de a defila ca fotomodel. Însă și-a schimbat cariera pentru a călca pe urmele bunicii ei. A devenit asistenă medicală, iar acum face muncă voluntară în Africa.


Maggie Rawlins (28 de ani) a semnat recent cu celebra revistă Sports Illustrated pentru a apărea în ședințe foto în costum de baie. Cariera ei a început încă de la 18 ani, bifând prezentări de modă de mică amploare.

Însă, americanca și-a schimbat brusc orientarea în carieră, pentru a călca pe urmele bunicii. S-a înscris la Facultatea de Medicină pentru a deveni asisitentă medicală.

Șase ani a lucrat ca asistentă într-un spital oncologic, iar pandemia de coronavirus a determinat-o să se ofere voluntar să trateze pacienți cu Covid în Queens, New York.

A fost la mintea cocoșului. Am fost asistentă vreme de 6 ani, așa că mereu a fost parte din viața mea. A fost haos. Nu știam în ce mă bag”, a dezvăluit tânăra model pentru nypost.com.

În martie 2021 a devenit fotomodel Sports Illustrated și a pozat în costum de baie în revistă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maggie (@maggierawlins)

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Însă, asistenta-fotomodel s-a alăturat organizației OneWorld Health, care ajută comunitățile dezavantajate de pe întreg globul. Maggie Rawlins a fost în Nicaragua și Uganda ca asistentă de triaj pentru bolnavii de Covid. În septembrie va merge din nou să dea o mână a ajutor.

Însă, Maggie nu renunță la meseria de asistentă nici când pozează pentru campanii fashion.

Odată eram pe platou în Bahams și a fost un acccident de mașină. Nimeni nu a fost grav rănit, dar mi-au cerut să-i examinez fizic și să mă asigur că toată lumea e OK”, a mai spus Maggie Rawlins.

Fotografii: Getty Images/@maggierawlins

Vezi și VIDEO:

  • Maggie Rawlins, fotomodelul care e asistentă medicală pentru bolnavii de Covid din Africa

related posts

Modifică setările cookies