Mai sexy de atât nu se poate. Cum a pozat Liam Payne, playboy-ul care ar fi avut o relație cu Naomi Campbell


La 26 de ani, Liam Payne are un copil de 2 ani și jumătate, o fostă iubită celebră și mult sex appeal.


Toate merg ca pe roate pentru Liam Payne după presupusa idilă cu faimosul fotomodel Naomi Campbell (49 de ani). Niciunul nu a confirmat zvonurile care îi dădeau drept împreună, iar acum fiecare își vede de viața lui.

Fostul component al trupei One Direction a pozat provocator pentru un celebru brand de lenjerie intimă. Liam Payne a făcut cuplu în pictorial cu modelul Stella Maxwell, care a avut o relație de aproape 2 ani cu actrița Kristen Stewart.

Artistul a recunoscut într-un interviu că a avut nevoie de câteva shot-uri de tequila pentru a putea poza gol alături de Stella Maxwell (29 de ani).

„A fost multă tequila în ședința asta foto. Am ajuns mai gol decât mi-am imaginat că sunt – la fel a fost și pentru Stella. Și ea a fost goală. Și eram ceva de genul: Nu te uita!”, a dezvăluit artistul pentru revista GQ.

Citește și: Naomi Campbell, la 49 de ani: „Nu sunt pregătită, încă, să am copii”

Payne a mărturisit că cel mai intim moment a fost acela în care Stella a trebuit să stea tolănită pe el, pentru a-i acoperi trupul gol.

FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze din pictorial în GALERIA FOTO de mai jos!

Cântărețul a dezvăluit că mama lui a aflat de ședința foto și nu a fost deloc mulțumită de reușita sa.

„A fost amuzant să fac ședința asta, dar mama mea nu a fost mulțumită. E un pictorial vulgar cu mine și Stella și i-am arătat mamei. S-a uitat la el și mi-a tras o scatoalcă”, a dezvăluit artistul.

Cine e actuala iubită a lui Liam Payne

Liam Payne, care are un băiat de aproape 3 ani cu artista britanică Cheryl Ann Tweedy, este într-o relație cu modelul Maya Henry

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya (@maya_henry) on

 

Artistul s-a despărțit de mama copilului său în iunie 2018, pentru ca în ianuarie 2019 să fie văzut împreună cu Naomi Campbell, la un concert din Londra.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Nicki Minaj s-a măritat

  • Mai sexy de atât nu se poate. Cum a pozat Liam Payne, playboy-ul care ar fi avut o relație cu Naomi Campbell

related posts

Modifică setările cookies