Mama Antoniei, impecabilă la 53 de ani! Cu ce actriță a fost comparată Denise Iacobescu datorită frumuseții sale


Sunt frumoase de pică și ai putea jura că sunt surori, nu mamă și fiică! Vorbim despre cântăreața Antonia și superba ei mamă, Denise Iacobescu. La 53 de ani, cea care i-a dat viață artistei pare să fi descoperit elixirul tinereții.


Denise Iacobescu nu-și arată vârsta și se menține în formă cu mult sport și o alimentație sănătoasă. Nu mai spunem de activitățile cu cei trei nepoți, care o “storc” de energie zi de zi. 

Mama Antoniei nu s-a ferit niciodată să-și spună vârsta și este foarte mândră de felul în care arată. Denise Iacobescu e de părere că îmbătrânirea este un proces inevitabil, care are o frumusețe aparte, și pentru care trebuie să avem respect. 

Bruneta cu siluetă impecabilă are un cont de Instagram, unde este urmărită de peste 40.000 de fani. Denise a postat o fotografie în care arată senzațional și pentru care a primit doar complimente. “Ce femeie șarmantă”, “Absolut superbă”, “Divină” sau “Atât de frumoasă” – sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți. O urmăritoare i-a scris mamei Antoniei că seamănă perfect cu o actriță celebră. 

“Dacă nu ți-aș fi văzut numele scris, aș fi zis că e o poză cu Gina Lollobrigida. Ești 1:1”, a scris aceasta pe contul lui Denise de Instagram. 

Gina Lollobrigida este o actriță italiană, considerată unul dintre sex-simbolurile cinematografiei în anii ’60. Voi ce spuneți? Seamănă cele două? 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Denise.iacobescu

Vezi și VIDEO: 

 

  • Mama Antoniei, impecabilă la 53 de ani! Cu ce actriță a fost comparată Denise Iacobescu datorită frumuseții sale

related posts

Modifică setările cookies