Mamă, campioană, regină, zeiță! Cum a apărut Serena Williams la Roland-Garros


Serena Williams (37 de ani) continuă să facă valuri cu opțiunile vestimentare de la marile turnee de tenis. 


La Roland-Garros 2019, americanca și-a impresionat fanii cu un echipament pe care se puteau citi câteva cuvinte sugestive pentru viața și personalitatea sa.

Citește și: Serena Williams, într-o ținută șocantă la Australian Open. Cum au reacționat fanii

Dacă anul trecut a jucat rolul unei pantere negre, Serena Williams a optat acum pentru o combinație de alb și negru tip zebră. Cu adevărat șocante au fost însă inscripțiile de pe costumația sa („mamă”, „campioană”, „regină” și „zeiță”), scrise în limba franceză.

Într-un moment în care celebra firmă de echipament sportiv Nike e acuzată de două atlete de renume că le-au fost înghețate contractele pe perioada sarcinii, Serena Williams a fost folosită oarecum pentru spălarea imaginii.

„Nike a susținut foarte mult femeile în ultima vreme și a făcut această declarație prin intermediul meu. Ei vor să susțină femeile care vor să aibă familii și vor să fie mame”, a declarat Serena Williams după primul său meci la Roland-Garros, o victorie cu emoții în fața rusoaicei Vitalia Diatchenko.

În septembrie 2017, Serena Williams a născut o fetiță, Alexis Olympia, ea revenind apoi în circuitul feminin de tenis pe care îl dominase categoric de aproape două decenii. În prezent, rivala Simonei Halep se află pe locul 10 mondial.

Vezi și:Mihaela Buzărnescu, povestea celui mai bun an în tenis

  • Mamă, campioană, regină, zeiță! Cum a apărut Serena Williams la Roland-Garros

related posts

Modifică setările cookies