Mama lui Dan Bălan, Ludmila Bălan, ca la 20 de ani. Tanti Ludmila a împlinit 65 de ani


Tanti Ludmila e o bunică plină de energie. Mama lui Dan Bălan a împlinit 65 de ani și a primit sute de mesaje de felicitare pe rețelele sociale. Admiratorii ei sunt impresionați de forma fizică a prezentatoarei TV din Republica Moldova.


Ludmila Bălan este o forță a naturii. La cei 65 de ani afișează un tonus de invidiat. Mama lui Dan Bălan nu se sfiește să poarte costume de baie și spune că gândirea pozitivă și stilul de viață sănătos te pot ajuta să arăți cum îți dorești la orice vârstă.

Mama lui Dan Bălan a reacționat pe rețelele sociale după ce sute de oameni i-au urat La mulți ani: „Dragii mei, vă mulțumesc enorm pentru felicitările calde și pentru minunatele mesaje. Vă îmbrățișez și vă doresc tuturor armonie în toate și Pace”, a scris Ludmila Bălan pe Instagram.

Recent, Tanti Ludmila și-a surprins admiratorii cu un clip postat pe rețelele sociale. Mama lui Dan Bălan dansează ca în adolescență, demonstrând că distracția nu e condiționată de vârstă.

Primăvara aceasta să ne-aducă Pace și să ne lumineze Iubirea”, a scris Ludmila Bălan, care, din 2013, e și o cântăreață de succes.

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cum arată Ludmila Bălan în costum de baie!

Ludmila Bălan este căsătorită de aproape 45 de ani cu diplomatul Mihai Bălan, tatăl lui Dan Bălan. În 2021, prezentatoarea TV i-a dedicat o poezie.

Recent, Tanti Ludmila și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu războiul din Ucraina. Ea a dezvăluit cum a reușit Dan Bălan să plece din Kiev.

Tanti Ludmila, cum este cunoscută în Republica Moldova, a devenit celebră în anii '90, cu emisiunile pentru copii Noapte bună, copii!, Căsuța cu povești, De la 5 la 10 și Tanti Ludmila Show, de la postul național de televiziune din Moldova.

Ludmila Bălan mai are o fată, pe nume Sanda, care a născut în 2013 un băiat. Cristian o face o bunică foarte fericită.

Fotografii: @ludmilabalan_tantiludmila

Vezi și VIDEO:

  • Mama lui Dan Bălan, Ludmila Bălan, ca la 20 de ani. Tanti Ludmila a împlinit 65 de ani

related posts

Modifică setările cookies