„Mama mea este o regină!” Inna, la o cafea cu cea mai scumpă ființă din viața ei


Inna are o relație foarte strânsă cu mama sa. În ziua de 8 martie, cântăreața a făcut publice mai multe fotografii de familie, spre entuziasmul fanilor.


„Mama mea este o regină, ar trebui tratată cu dragoste, cu respect și cu o cafea bună. La mulți ani de Ziua Mamei, femeie frumoasă! Te iubesc!”, a scris Inna în dreptul mai multor imagini cu mama sa, pe care le-a publicat pe pagina de socializare. Cele două apar într-o impostază interesantă: îmbrăcate în rochii negre, elegante, dar cu prosop pe cap.

Maria Apostoleanu a susținut-o mereu pe Inna să-și urmeze visul de a deveni cântăreață. Într-un interviu pentru click.ro, mama artistei a spus că Inna era foarte energică în copilărie și mereu pusă pe șotii.

„A făcut și năzbâtii, chiulea de la lecțiile de canto și aflam de la profesor că nu se ducea. O certăm, dar ea voia să iasă cu prietenele. S-a responsabilizat apoi. Sunt fericită în primul rând pentru ea, pentru că își trăiește visul de a fi artistă, de a călători peste tot în lume. În același timp, este greu, pentru că este mereu plecată și îmi este dor de ea”. 

Sursă foto: Instagram/ Inna

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

  • „Mama mea este o regină!” Inna, la o cafea cu cea mai scumpă ființă din viața ei

related posts

Modifică setările cookies