Mama supermodelelor Gigi și Bella Hadid, siluetă spectaculoasă la 55 de ani


Yolanda Hadid, mama supermodelelor Gigi și Bella Hadid, și-a arătat silueta spectaculoasă într-o postare pe contul său de Instagram.


Yolanda, care a fost în tinerețe un aprecial model și este de descendență olandeză, își sfidează vârsta, arătând perfect într-un costum de baie care-i pune în valoare abdomenul perfect, în timp ce se bucură de o vacanță exotică în Tahiti.

Citește și: Gigi Hadid plânge după posteriorul şi bustul ei de altădată, după ce o boală de tiroidă a făcut-o să slăbească rapid

Starul din ”The Real Housewives of Beverly Hills” a postat mai multe imagini cu ea pe nisipurile albe ale insulei din Polinezia Franceză. 

Deși a împlinit 55 de ani anul acesta, Yolanda a mărturisit că nu mai apelează la implanturi, fillere sau botox, fiind dispusă să se accepte cu toate defectele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

Pentru că are o relație foarte apropiată cu fiicele sale, Bella (22 de ani) și Gigi (24 de ani), aceasta a cumpărat o fermă în Pennsylvania pentru a fi mai aproape de cele două, care lucrează în Manhattan.

Foto: Getty, Instagram

Vezi și: Supermodelul care canta muzica populara


  • Mama supermodelelor Gigi și Bella Hadid, siluetă spectaculoasă la 55 de ani

related posts

Modifică setările cookies