Mara Bănică, fotografie rară în costum de baie! Cum arată vedeta de 47 de ani după două nașteri


Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a publicat recent o fotografie din vacanță. La 47 de ani, vedeta se mândrește cu silueta sa și nu se ferește să se pozeze doar în costum de baie!


Mara Bănică se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite personalități din showbiz-ul românesc. Felul său de a fi, dar și aparițiile sale de neratat pe micile ecrane i-au adus o comunitate impresionantă de fani în mediul online, acolo unde obișnuiește să distribuie cele mai frumoase momente din viața sa. 

Jurnalista a ales să își petreacă Sărbătorile Pascale în afara țării, alături de familia sa, iar cu această ocazie a publicat și o fotografie în care apare doar într-un costum de baie. Reacțiile au început să apară rapid, fanii fiind uimiți să o vadă pe Mara Bănică într-o asemenea postură la vârsta de 47 de ani și după două sarcini. (Vezi în galeria de mai jos cum arată Mara Bănică în costum de baie)

Val de critici la adresa Marei Bănică după ce și-a pus acid în buze

Cu puțin timp înainte de a pleca în vacanță, cunoscuta jurnalistă a decis să treacă pe la medicul estetician pentru a-și injecta acid în buze. Intervenția nu a fost, însă, pe placul internauților, care au criticat-o pentru alegerea făcută.

„Deja ești de... nerecunoscut! Trăiască intervențiile estetice și operațiile! Pe zi ce trece toate semănați între voi, mai cu seamă la buze... Parcă sunteți niște rațe. De la tine aveam pretenții deoarece nu mai ești chiar o tinerică fără minte ci ești mamă de doi copii! Evident nu este treaba mea doar îmi permit să opiniez deoarece postarea este la îndemâna tuturora.”, a scris cineva în secțiunea de comentarii de la fotografia Marei Bănică.

Sursă foto: Instagram

  • Mara Bănică, fotografie rară în costum de baie! Cum arată vedeta de 47 de ani după două nașteri

related posts

Modifică setările cookies