Marc Anthony și-a etalat logodnica-trofeu pe covorul roșu. Cu 30 de ani mai tânără, fosta Miss Paraguay e de o frumusețe răpitoare


Marc Anthony a fost cel mai mândru bărbat de pe covorul roșu, la decernarea premiilor Latin Grammy: a avut la brațul lui una dintre cele mai frumoase femei din lume – pe logodnica sa Nadia Fereira.


Se știe, Marc Anthony are o slăbiciune pentru câștigătoarele concursurilor de Miss. A fost căsătorit în trecut cu o Miss Univers, iar acum urmează să se căsătorească pentru a patra oara cu fosta Miss Paraguay și locul 2 în competiția Miss Univers, Nadia Ferreira.

Nadia a fost spectaculoasă pe covorul roșu, într-o rochie cu umerii goi și cu un machiaj care i-a pus în valoare superbii ochi albaștri. 

Sursa foto: GETTY IMAGES

Marc Anthony a plecat acasă cu două trofee Latin Grammy, pentru cel mai bun album salsa și pentru best tropical song – Mala.

La 54 de ani Marc Anthony se pregătește să meargă din nou la altar. Cântărețul a mai fost căsătorit, în trecut, cu o câștigătoare de Miss Univers, Dayanara Torres, însă, de departe, cea mai cunoscută fostă a sa este Jennifer Lopez. În afara de cele două, Marc Anthony a mai ajuns la altar cu Shannon De Lima, cu care s-a căsătorit după despărțirea de Jennifer Lopez. Din căsniciile și relațiile sale din trecut, Marc Anthony are 6 copii.

  • Marc Anthony și-a etalat logodnica-trofeu pe covorul roșu. Cu 30 de ani mai tânără, fosta Miss Paraguay e de o frumusețe răpitoare

related posts

Modifică setările cookies