Margot Robbie, criticată pentru rochia purtată la premiera filmului "Babylon". Ce a spus un stilist despre alegerea ei


Margot Robbie a trecut printr-o serie de schimbări vestimentare după ce a terminat contractul cu casa de moda Chanel, a căror ținute nu o avantajau adesea. Astfel, începând cu finalul anului 2022, actrița a început să poarte ținute mai îndrăznețe și tinerești pe covorul roșu, cum este și cazul celei mei recente apariții la premiera filmului "Babylon".


Îmbrăcată într-o rochie Versace, reinterpetata, lansata inițial în anul 1995 și purtata de modelul Carla Bruni pe podium, Margot Robbie a strălucit pe covorul roșu. Rochia i-a pus în evidență atât silueta zveltă, cât și formele armonioase. Cu toate acestea, fanii nu au fost convinși de apariția sa, fiind nemulțumiți de un detaliu evident al rochiei - dantela roșie care îmbracă ștlițul.

Potrivit comentariilor acestora, rochia vintage nu avea nevoie de detaliul roșu, care a stricat opera casei de moda Versace. Ba mai mult, unii dintre ei au fost dezamăgiți și de coafura actriței, spunând că face tot posibilul să își ascundă frumusețea, ca pe vremea când purta Chanel.

"Cu toate acestea, ea a insistat. Dedicarea ei este cu adevărat de neegalat, pentru că, de ce a adăugat dantelă roșie la această rochie Versace SS95? Adică, poartă roșu doar pentru că a purtat o rochie roșie în Babylon? Mi-ar plăcea să știu care a fost procesul de gândire", a spus un fan.

"Dantela roșie a ruinat rochia. Las-o în pace. Așa cum spune vechea zicală, dacă nu e stricat, nu-l repara", a adăugat altul.

"Ar fi putut purta doar bijuterii roșii îndrăznețe", a comentat încă un internaut.

Pe de altă parte, un stilist pe nume Donny Galella a spus că apariția lui Margot Robbie este un pas în față spre deosebire de cele care purtau marca Chanel.

"Îmi place acest Versace albastru pastel pe ea, așa că este bine să o văd că nu poartă Chanel. Rochia a fost inspirată de o rochie Versace purtată în 1995 de modelul Carla Bruni la Met Gala. Dar mi-aș fi dorit că ea să poarte o marcă australiană la premiera din Australia." a spus stilistul.

Sursă foto: Getty

  • Margot Robbie, criticată pentru rochia purtată la premiera filmului Babylon . Ce a spus un stilist despre alegerea ei

related posts

Modifică setările cookies