Margot Robbie, desemnată cea mai sexy femeie din lume în 2022. Ce poziții ocupă Kylie Minogue sau Rebel Wilson


Margot Robbie a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume, conform clasamentului realizat de revista Maxim 100 Hot, Australia, ediția din 2022.


Este pentru a treia oara când actrița din pelicula "Babylon",  în vârstă de 32 de ani, se află în fruntea clasamentului celor mai sexy femei din lume. Aceasta este urmată de trei nume celebre în lumea sportului: Sam Kerr, Ash Barty și Emma.

"În acest an, lista definitivă a celor mai influente, de succes, puternice, de actualitate, talentate și frumoase femei din Australia cuprinde un amestec eclectic de nume de profil înalt, de la Margot Robbie, Sam Kerr, Grace Tame, Ash Barty, Sarah Snook, Sophie Monk, Tracy Grimshaw și multe altele", a declarat într-un comunicat redactorul-șef al revistei Maxim, Sânți Pintado.

"Lista noastră 2022 HOT 100 continuă să celebreze femeile remarcabile care, în acest an, ne-au influențat, impresionat sau avut un impact asupra noastră cu aptitudinile, intelectul, umorul, titlurile, și, în general, mega-talentele lor."

Alte nume celebre incluse pe lista celor mai sexy femei din lume sunt Rebel Wilson, care ocupă locul 26 în clasament, Kylie Minogue cu locul 86, Isla Fisher, pe locul 59 sau Miranda Kerr, pe locul 33.

Vezi întregul clasament AICI.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Margot Robbie, desemnată cea mai sexy femeie din lume în 2022. Ce poziții ocupă Kylie Minogue sau Rebel Wilson

related posts

Modifică setările cookies