Maria Constantin și Robert Stoica fac petrecere de nuntă cu 300 de invitați


Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit civil și religios pe 25 iulie, acum a venit vremea să petreacă alături de cei dragi. Circa 300 de oameni vor dansa alături de ei la petrecerea de nuntă, care va avea loc în Bolintin Vale. Localul aparține unui cunoscut afacerist român.


Au vrut neapărat o petrecere în aer liber, așa că Maria Constantin și Robert Stoica au rezervat un local spectaculos situat la cel mult 30 de minute de București. Restaurantul se află pe un domeniu impresionant din Bolintin Vale și aparține afaceristului Gabi Bădălău, ex-ul Biancăi Drăgușanu.

Artista le-a cerut invitaților să poarte ținute de culoare albă și să nu se abțină de la băutură.

Va fi o petrecere unde lumea se va distra, cu siguranță la sfârșit vom fi toți pe mese. Vrem ca invitații noștri și noi să ne distrăm, să ne simțim bine”, spunea cântăreața într-un interviu acordat fanatik.ro.

Localul de nunți arată superb, iar în trecut aici și-au făcut petrecerea de nuntă și alte vedete din show-biz: Nicole Cherry și Florin Popa, Sabina Bădălău (sora lui Gabi Bădălău) și Răzan Marica, Nuțu Cămătaru Jr și Ada.

Maria Constantin și Robert Stoica, primele imagini de la party

Cântăreața a distribuit pe conturile sociale imagini din timpul pregătirilor pentru petrecerea de nuntă. Party-ul va avea loc la piscină, în jurul piscinei și în piscină, dacă atmosfera se va încinge.

Vezi poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Astăzi vom avea o nuntă deosebită și nonconformistă, vă spunem doar dress code-ul WHITE PARTY și multe lămâi”, a scris Maria pe Instagram.

Fotografii: @monato/@mariaconstantin.ro

Vezi și VIDEO:

  • Maria Constantin și Robert Stoica fac petrecere de nuntă cu 300 de invitați

related posts

Modifică setările cookies