Maria Dragomiroiu, în costum de baie la 66 de ani: „Mă bucur de soare, de sănătate”


Sănătatea, prietenii, familia și viața sunt, pentru Maria Dragomiroiu, cele mai prețioase daruri de la Dumnezeu. Marea interpretă de muzică populară s-a relaxat la plajă, în costum de baie.


Maria Dragomiroiu a început anul 2022 într-o stare de spirit foarte bună. Cântăreața de muzică populară se află peste Ocean, într-un turneu muzical dedicat românilor din SUA. 

Interpreta a avut timp și de plajă, la Miami, și s-a afișat în ținută specifică zilelor toride de vară. 

Mă bucur de soare, de sănătate, de prieteni, de familie și de viață! Bucurați-vă împreună cu mine de toate aceste daruri de la Dumnezeu!”, a scris Maria Dragomiroiu pe contul ei de socializare, în dreptul unor fotografii în care apare la plajă.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Frumoasă și pe interior și pe exterior! Mentalitatea românilor: dacă ai o vârstă trebuie să fii decentă! Filmulețul este superb, iar steaua muzicii populare este the best! Bucurați-vă de vacanță și citiți comentariile cand ajungeți acasă!”, i-a transmis o admiratoare.

Cătălin Botezatu, reacție după postarea Mariei Dragomiroriu

Cătălin Botezatu a reacționat după ce a văzut-o pe Maria Dragomiroiu în ținută de baie. Creatorul de modă a subliniat calitățile interpretei de muzică populară.

Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru. Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă.

Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des. Maria Dragomiroiu ar putea face lesne reclamă la șampon. Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun”, a spus Botezatu, potrivit Playtech.ro.

Fotografii: Facebook

Vezi și VIDEO:

  • Maria Dragomiroiu, în costum de baie la 66 de ani: „Mă bucur de soare, de sănătate”

related posts

Modifică setările cookies