Maria Georgiana, tânăra din Iași care a făcut avere din OnlyFans, s-ar fi căsătorit! Cum a apărut în mediul online


Tânăra din Iași, supranumită „Regina OnlyFans”, a devenit foarte cunoscută în mediul online după ce a recunoscut, în mod public, sumele uriașe pe care le-a câștigat activând pe platforma destinată adulților.


Maria Georgiana s-a retras din luminile reflectoarelor, iar pe rețelele de socializare pare că este mai fericită ca niciodată. Potrivit postărilor pe care le are se pare că trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de partenerul său de viață, iar ultima apariție a sa i-a pus serios pe gânduri pe cei care o urmăresc.

De curând, tânăra a apărut îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare alb spre crem și ținea în mână un buchet de mireasă, iar mesajul pe care l-a scris alături de postare i-a pus pe jar pe fanii săi. Aceasta i-a întrebat dacă s-a căsătorit, dar fără să ofere, însă, mai multe detalii în legătură cu acest subiect. (Vezi în galeria de mai jos cum s-a afișat Maria Georgiana).

Cât despre partenerul său de viață, „Regina Only Fans” a mărturisit, la un moment dat, că este fix ceea ce și-a dorit. Vedeta a recunoscut că bărbatul de lângă ea o face să zâmbească în fiecare zi, iar comentariile răutăcioase pe care le primește în online nu îi fac decât să se iubească și mai mult.

„Nu a fost zi în care să nu mă facă să zâmbesc! Nu trăiesc cu lumea, ci cu el☺️. Toate comentariile din online doar ne întăresc relația”, a scris ea atunci la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Foto: Instagram/Maria Georgiana

  • Maria Georgiana, tânăra din Iași care a făcut avere din OnlyFans, s-ar fi căsătorit! Cum a apărut în mediul online

related posts

Modifică setările cookies