Maria Hîngu, fostă concurentă Survivor România, despre plecarea Anei Dobrovie


Zanni avut-o invitată la Survivor ExtraShow pe Maria Hîngu, fostă concurentă în această competiție, iar împreună au discutat despre cele mai recente întâmplări din concurs.


Pentru că a fost eliminată Ana Dobrovie de la Războinici, Maria a fost foarte tranșantă în ceea e privește plecarea acesteia:

"Mă așteptam să iasă. Toți am zis că vrem să câștigăm. Ce mă șochează e..."am spus că ies"... oamenii ăia te-au votat și acum te țin de mână; "dar nu mă așteptam să ieși tu"; hai pe bune.(...) Ei așteptau să nominalizeze. (...) Voiau să o dea afară și acum o țin de mână."

Maria Hîngu a participat în trecut la Survivor, are 26 de ani și este din Vrancea, însă locuiește în București, unde lucrează ca și asistent manager al unei cafenele. Fosta concurentă din echipa Războinicilor a făcut patru ani handbal în școală generală și baschet în timpul liceului. Cu umor, i-a povestit lui Zanni cum una dintre cele mai mari provocări ale ei în concurs a fost să facă față...pierderii a doi dinți din față. 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 

Vezi și video:

FOTO:

INSTAGRAM ANA DOBROVIE

 INSTAGRAMM MARIA HÎNGU

  • Maria Hîngu, fostă concurentă Survivor România, despre plecarea Anei Dobrovie

related posts

Modifică setările cookies