Maria Șarapova a comis-o din nou! Ieșire tristă din scenă a rusoaicei


Chiar dacă se apropie vertiginos de finalul carierei, tenismena Maria Șarapova (32 de ani) nu vrea să renunțe deloc la comportamentul cu care multe dintre colegele de circuit o antipatizează. 


Pe lângă faptul că e total neprietenoasă cu celelalte jucătoare și apelează deseori la fel de fel de trucuri (așa cum a făcut și în finala cu Simona Halep de la Roland-Garros), Maria Șarapova a demonstrat că nici nu știe să piardă.

Participantă la turneul de la Wimbledon care se desfășoară la Londra în această perioadă, rusoaica a fost eliminată încă din primul tur de franțuzoaica Pauline Parmentier. Modul în care a ieșit din scenă a lăsat însă de dorit, „Masha” abandonând meciul în momentul în care era condusă cu 5-0 în setul decisiv (acuzând o accidentare la mână), iar adversara sa mai avea nevoie de un singur ghem pentru a încheia partida.

Mai mult, Parmentier a dezvăluit ulterior ce i-a spus Șarapova atunci când cele două s-au apropiat. Astfel, în loc să-și felicite rivala și să-i ureze succes pe mai departe, orgolioasa Maria a găsit o scuză lipsită de fair-play. „Mi se pare trist pentru ea să spună «N-am pierdut, îmi pare rău, am renunțat» Mie nu-mi pasă, abandonul ei nu-mi ia din merite. Să te retragi la 5-0 nu e frumos, dar mă așteptam la așa ceva din partea ei”, a declarat Pauline Parmentier.

După această înfrângere de la Wimbledon, Maria Șarapova va coborâ în clasamentul mondial în jurul locului 80, fiind tot mai multe voci care susțin că rusoaica se va retrage în curând definitiv din tenis.

related posts

Modifică setările cookies