Maria Sharapova, apariție romantică și diafană pe covorul roșu de la Veneția


Maria Sharapova este o legendă a tenisului mondial și totodată una dintre cele mai frumoase jucătoare din lume. Rusoaica de 34 de ani a impresionat mereu audiența sportului alb cu fizicul ei. 


1,88 m, picioare interminabile, păr blond și ochii verzi! Dacă nu ar fi jucat tenis, Maria Sharapova ar fi avut toate datele pentru a fi un fotomodel de succes. De altfel, ea a și făcut o avere uriașă din contractele de publicitate și campaniile la care a participat. 

Cea supranumită “Regina tenisului” s-a retras din activitate anul trecut, în februarie. În ultima parte a carierei, Sharapova a avut mari probleme cu accidentările. Tenismena a câștigat 5 titluri de Grand Slam în carieră, iar primul a fost la Wimbledon, în 2004, pe când avea doar 17 ani.

După ce s-a retras din tenis, Maria Sharapova a avut apariții rare în public, iar cu fanii ei ține legătura prin intermediul contului de Instagram. 

Recent, blonda a surprins audiența de la Festivalul de Film de la Veneția. Maria a încântat privirile tuturor cu chipul ei angelic și rochia diafană, semitransparentă, lungă până în pământ. Creația semnată Dior i-a venit perfect fostei sportive, care arăta ca o prințesă. 

Prințesă este și în ochii logodnicului ei, Alexander Gilkes, de care este nedespărțită. Cei doi sunt împreună la Veneția. Maria a fost cerută în căsătorie de afaceristul britanic în decembrie 2020. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Wine Trips Romania – Ep.8 Povestea Cramei The Iconic Estate

 

  • Maria Sharapova, apariție romantică și diafană pe covorul roșu de la Veneția

related posts

Modifică setările cookies