Maria Sharapova, cu fiul ei de aproape un an pe Instagram: „E prima aniversare din postura de mamă”


Retrasă din sportul de performanță pentru a se dedica vieții de familie, Maria Sharapova a devenit mamă în iulie 2022. Fosta jucătoare de tenis din Rusia s-a afișat pe rețelele sociale cu fiul ei de aproape un an, pe care l-a botezat Theodore.


Maria Sharapova a împlinit 36 de ani pe 19 aprilie și a avut parte de prima aniversare din postura de mamă. Fosta campioană la tenis feminin este logodită, din decembrie 2020, cu omul de afaceri Alexander Gilkes. Împreună au un băiat, pe care l-au botezat Theodore. 

În iulie 2022, cei doi au făcut marele anunț pe Instagram: „Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții cadou pe care micuța noastră familie l-ar putea cere”, scria jucătoarea de tenis pe social media.

Sharapova l-a scos pe cel mic în lume, la nici un an după ce a născut, iar reacțiile admiratorilor săi au fost de reală încântare.

Încă ne amintim acel zâmbet. La mulți ani, regino!”, a scris cineva.

 

Maria Sharapova a început o relație cu afaceristul britanic Alexander Gilkes în anul 2018. Doi ani mai târziu, ei au anunțat că s-au logodit.

Înainte de a-l cunoaște pe Gilkes, Sharapova a fost într-o lungă relație amoroasă cu jucătorul de baschet sloven Sasha Vujačić. După ce s-au logodit în 2011, cei doi s-au despărțit un an mai târziu. 

După separare, Maria Sharapova s-a refugiat în brațele jucătorului de tenis bulgar Grigor Dimitrov (2012 - 2015).

Rusoaica a câștigat 36 de titluri, printre care 5 turnee de Mare Șlem. În 22 august 2005 a ajuns numărul 1 mondial, însă nu a rezistat pe prima poziție până la finalul acelui an. În februarie 2020 și-a anunțat retragerea din tenis, după ce anterior petrecuse 15 luni pe margine din cauza unei suspendări pe fondul dopajului.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Maria Sharapova, cu fiul ei de aproape un an pe Instagram: „E prima aniversare din postura de mamă”

related posts

Modifică setările cookies