Maria Sharapova s-a logodit cu un om de afaceri britanic. „Ăsta a fost micul nostru secret”


Maria Sharapova a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, antreprenorul britanic Alexander Gilkes. Fosta jucătoare de tenis, în vârstă de 33 de ani, se gândește la o familie.


A lăsat tenisul, la începutul acestui an, pentru a se concentra pe viața de familie, iar planurile au ieșit cum a visat. Maria Sharapova i-a spus „DA” lui Alexander Gilkes, un om de afaceri de 41 de ani, co-fondator al casei e licitații Paddle 8.

Am zis da din ziua în care ne-am cunoscut. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i așa gilkesa?”, a scris Sharapova pe Instagram.

Viitorul ei soț a confirmat printr-o altă postare pe rețeaua socială.

Mulțumesc că m-ai făcut un băiat foarte, foarte fericit. Abia aștept să te iubesc o viață întreagă și să învăț de la tine @mariasharapova”, a scris antreprenorul.

Maria Sharapova și Alexander Gilkes au confirmat în octombrie 2018 că sunt împreună. Înainte de a începe relația, fiecare a avut experiențe de durată cu alte persoane.

Jucătoarea de tenis a fost legată de colegul de breaslă Gregor Dimitrov și de Adam Levine, solistul trupei Maroon 5. Anterior, Maria Sharapova a fost logodită cu jucătorul de baschet sloven Sasha Vujacic.

Alexander Gilkes a fost căsătorit cu designerul vestimentar Misha Nonoo, cu care a avut o relație de 13 ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette, noul LEU al emisiunii Imperiul Leilor

  • Maria Sharapova s-a logodit cu un om de afaceri britanic. „Ăsta a fost micul nostru secret”

related posts

Modifică setările cookies